Verhuizen!

In flat de Grift is het een en al bedrijvigheid. Geklop, gezaag, geverf, gevloerbedek en gelampophang… De lege appartementen vullen zich met levendigheid nu steeds meer bewoners de sleutel krijgen en hun woning inrichten. Ook enkele Ondertussennaren weten zich geschaard tussen de groeiende groep sleutelbezitters. Vanaf 2 juli zijn alle Ondertussensleutels uitgereikt en neemt de woongroep zijn intrek in de flat. Daarna volgt een periode van acclimatiseren, teambuilding en ook de gemeenschappelijke ruimte moet worden ingericht. Het zal allemaal even zijn tijd nodig hebben en dan gaan we voorzichtig beginnen met gezamenlijke activiteiten. Wij zien er erg naar uit.

Nieuwe leden
Erg in onze nopjes zijn wij met Rudie Stevenson die samen met haar dochter Joranne op de valreep aan kon haken bij woongroep Ondertussen. Rudie en Joranne verruilen het Zeeuwse landschap voor de rivieren en bossen in het midden des lands aangezien Joranne een opleiding gaat volgen in Amersfoort.
Rudie en Joranne
Daarnaast was Rudie vastbesloten in een woongroep te gaan wonen. Ze zocht op internet, maakte een uitstapje naar Bee-living om tenslotte bij Ondertussen uit te komen. In de kennismakingsronde ontstond er al gauw een klik waarna het besluit om haar in de gelederen op te nemen niet lang op zich liet wachten. De woongroep telt nu 6 appartementen.